DOE MEE

U kunt op verschillende manieren meedoen aan project Nieuw Oud Oost.

DNA en 3 plannen

In de eerste stap kon u mee het DNA van de buurt bepalen. 3 projectteams van inwoners en organisaties maakten met een professioneel bureau toekomstplannen. Iedereen kon daarop reageren. De gemeente maakt met bouwstenen 1 plan.
Bekijk de 3 toekomstplannen en bouwstenen.

Digitale informatie-bijeenkomst

Kom naar de digitale informatiebijeenkomst op dinsdag 9 februari over de bouwstenen en model voor 1 gezamenlijk plan.

Geef u op

Wilt u in de volgende stappen mee blijven denken? Geef u op met wie u bent en uw contactgegevens via nieuwoudoost@leeuwarden.nl.

Programma digitale informatiebijeenkomst 9 februari

We kunnen nog niet bij elkaar in één ruimte komen. Daarom organiseren we een digitale bijeenkomst op dinsdag 9 februari om 19.00 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. U bent van harte welkom!

Programma
Wethouder Hein de Haan heet u welkom. De projectleider vertelt over de stand van zaken. De stedenbouwkundige van de gemeente legt uit welke reacties zijn binnengekomen, welke bouwstenen er voor één plan zijn en presenteert het eerste model. De projectleider vertelt tenslotte over de planning voor de komende maanden. U heeft alle ruimte om te reageren en vragen te stellen via de chat. Voorzitter Marijke Roskam zorgt ervoor dat deze worden besproken.

Hoe doet u mee?
U hoeft zich niet aan te melden. Het enige wat u nodig heeft is een computer, tablet of mobiele telefoon met een internetverbinding. U kunt op 9 februari vanaf 18.30 uur inloggen op de website www.digevents.nl/nieuwoudoost. De bijeenkomst begint om 19.00 uur.

Wilt u informatie over het project of heeft u vragen?

In de directe omgeving van het project Nieuw Oud Oost valt regelmatig een nieuwsbrief op de deurmat. Heeft u een NEE NEE sticker of wilt u de nieuwsbrief via de e-mail ontvangen? Geef dat aan via het contactformulier.

Via het contactformulier of nieuwoudoost@leeuwarden.nl kunt u ook terecht met uw vragen.

Download hier de PDF Nieuwsbrief juni 2020

Contactformulier

  Naam

  Straat + huisnummer
  Postcode

  Woonplaats

  E-mail
  Telefoon nummer

  Bericht

  Hou me op de hoogte via de nieuwsbrief